ERZURUM / PALANDÖKEN - İbrahim Hakkı Kubilay İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

HEDEF LGS Faaliyetleri

May

LGS'nin yaklaşmasıyla birlikte öğrencilerimizin stresini en az düzeye indirmek amacıyla 8. sınıf velilerimize yönelik seminer düzenlendi.

May

8. sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı yapıldı. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muhammed Kızılgeçit, Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden Doç. Dr. Gelengül Urvasızoğlu ve Avukat Yusuf Erturan okulumuza davet edildi.

May

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Hadice Sünger tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Dikkat ve Odaklanma Semineri düzenlendi.

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü başkanlığında, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle il toplantısının gerçekleştirildi.

Şbt

Okul rehberlik servisi ve okul idaresi tarafından velilerle yapılacak toplantıda gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Yarıyıl tatilinde kız öğrencilerimizin bir kısmı İstanbul'da kamp yaparken Erzurum'da olan öğrencilerimiz de okuldaki denemelere ve kamp proramlarına katıldı.

Şbt

8. sınıf kız öğrencilerimize derslerine motive olmaları amacıyla İstanbul'a gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8. sınıf öğrenclerimiz için bireysel ve toplu olarak soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili (Etkili soru çözme etkinliği) çalışmalar yapıldı.

Ock

Okulumuz öğrencileri Masalistanbul, Evrendeki Son Hazine gibi kitapların yazarın olann Figen Yaman Coşar ile buluştu. Tükçe öğretmenimiz Gökçe Hilal Şahin tarafından düzenlenen bu etkinlik öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Ock

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri için tiyatro etkinliği yapıldı. Etkinliğe çok sayıda veli, öğrenci ve öğretmen katıldı.

Ock

Öğrencilerimiz şehrimizin en başarılı okulu olan Fen ve Sosyal Bilimler eğitimi veren Yakutiye Proje İmam Hatip Lisesi'ne götürüldü. Okul hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

LGS öğrencilerimiz için zaman yönetimiz broşürü

HEDEF LGS 2024 projesi kapsamı

Kas

Okulumuzda 5,6,7 ve 8. Sınıflar için 2023-2024 eğitim-öğretim yılı deneme takvimi oluşturuldu. 8. sınıf öğrencilerimiz için bu takvim haricinde yine denemeler yapılacaktır.

Kas

Okulumuz Müdürü İsmail Kelpetin, Okul Psikolojik Danışmanı Hadice Sünger ve Okul LGS Koordinatörü Tansu Çinici tarafından velilere, öğretmenlere ve öğrencilere program hakkında bilgi verildi.