ERZURUM / PALANDÖKEN - İbrahim Hakkı Kubilay İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda LGS sınavına girecek sekizinci sınıf kız öğrencilerimize yönelik, bir haftalık İstanbul gezisi düzenledik.

Şbt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ayşegül Körükler öğrencilerimizle birlikte din ve bilimi buluştuğu özgün bir projeye ortak oldular.Ocak ayında proje ortaklarıyla tanışma toplantısı yaparak projeye yönelik çalışmalarını planladılar. Türkiye'den sekiz, Azerbaycan'dan üç ortağın katıldığı
 projede öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Anadolu Mektebi kapsamında 4 yıldır sürdürdüğümüz kitap okuma etkinliğinde ilk mezunlarımız, mezuniyet belgelerini  Anadolu Mektebi  koordinatörü Mehmet Akif Tepeler Bey'in  elinden  aldılar.

Ara

23-24 Aralık 2023 Tarihinde ilimizde yapılan yıldızlar satranç turnuvasında, okulumuz öğrencisi Harun Yiğit AKÇAY  tüm rakiplerini yenerek il birincisi olup bizi gururlandırmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Öğrencilerimizle Birlikte Okul Bahçemize Ağaç Diktik

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Öğrencilerimizle coşkulu bir şekilde kutladık

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle birlikte Tinkercad programı kullanarak şehrimizin tarihi mekanlarını ve Ulu Önder Atatürk'ün ebedi ikametgahı olan Anıtkabir' in üç boyutlu modellerini yaptık. Ayrıca oklumuzda bulunan Lego Mindstorm setlerini kullanarak öğrencilerimizle robot tasarladık.

Ekm

01/10/2023 Pazar günü 8. Sınıf Öğrenci Velilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantımızı Yaptık. Toplantımıza velilerimizin katılımının yüksek olmasından dolayı teşekkürlerimiz sunarız.

Ekm

29/09/2023 Tarihinde Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın, Seyfullah KARAPINAR, Memur Sen. Genel Başkanımız: Sayın, Ali YALÇIN ve Erzurum Eğitim. Bir. Sen. Başkanımız: Mustafa KARATAŞ; okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizle buluştular. Okulumuzun başarılarının devamı dileklerinde bulundular. Öğrencilerimizle birlikte İstiklal Marşımızı okuduk.

Eyl

3 Eylül 2023 Tarihinde yapılan Bursluluk Sınavında Okulumuzdan 91 öğrenci sınavı kazanıp büyük bir başarıya imza attı.

Eyl

22/09/2023 Cuma günü 9. Kolordu Bando Takımı okulumuzu ziyaret edip mini bir konse rverdi. Ardından öğrencilerimizle birlikte bando takımı eşliğinde İstiklal Marşımızı okuduk.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup Yıldız ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımızdan İsmail Bağrıyanık, Orhan Beyazlı okulumuzu ziyaret ettiler.

Tem

Türkiye’den 9, Romanya’dan 1 ve Çek Cumhuriyeti’nde 1 olmak üzere toplamda 11 ortakla gerçekleştirdiğimiz projeye 52 öğrenci katılım sağladı.  Bu projeyle öğrencilerimizin ülkelerini ve kültürlerini daha iyi tanımalarını ve sahip oldukları kültürel değerlerin farkına varmalarını amaçlıyoruz.