ERZURUM / PALANDÖKEN - İbrahim Hakkı Kubilay İmam Hatip Ortaokulu

May

İBRAHİM HAKKI KUBİLAY İMAM HATİP ORTAOKULU 2024 Yılı 5. SINIF YENİ KAYIT SINAVI BAŞVURUSUNU AŞAĞIDAKİ LİNK VE KARE KOD İLE YAPABİLİRSİNİZ.

Açıklama:

Sınav Tarihi: 12.Haziran.2024 Çarşamba

Sınav Saati: 10.00

Sınav Konuları: Sorular 4. Sınıf Müfredat Konularından Sorulacaktır.

Nis

Palandöken'in Sesi Halk Müziği Final Yarışmasında Öğrencimiz Gülru Babür İlçe İkincisi Oldu.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Etkinlikleri Çerçevesinde Öğrencilerimiz Resim alanında Yeteneklerini Konuşturdular

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunca, 6. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Erzurum İl Birinciliği Turnuvasında Okulumuz İl Üçüncüsü Oldu

Nis

İslam'ın Aydınlığında Bilimin Öncüleri eTwinnig Projesi Nisan Ayı e-dergi  çalışması tamamlandı. Derginin bu ayki sayısında Uluğ Bey ve Fuat Sezgin hakkında bilgilere yer verildi.

Nis

Okullar Arası Masa Tenisi Erzurum İl Birinciliği Müsabakalarında Okulumuz öğrencileri İl Üçüncüsü Olarak bizi gururlandırdılar.

Mrt

İslam'ın Aydınlığında Bilimin Öncüleri proje ekibi Mart Ayı e-Dergi çalışmalarını tamamladı. Dergide, yüzyıllardır ayakta duran tarihi yapılarıyla Mimar Sinan, çok yönlü kişiliği ile vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY ve Optik Biliminin kurucusu İbnü'l Heysem hakkında ilgi çekici bilgilere yer verildi. Dergiye ulaşmak için aşağıdaki resme tıklayınız.

Mrt

Anadolu Mektebi öğrencileri ile ortak hazırlamis olduğumuz 'Zirvede OKuma( Palandöken) ' ARGE Çalışmasını Yaptık.

Mrt

İslam'ın Aydımlığında Bilim'in Öncüleri eTwinning Projesine katılan öğrenciler yapay zeka kullanarak hazırladıkları Filistin temalı resimler ile sanal sergi hazırladılar. Sanal sergimize ulaşmak için aşağıdaki resme tıklayınız.

Şbt

İslam'ın Aydınlığında Bilim'in Öncüleri eTwinning Projesinde yer alan öğrencilerimiz zoom üzerinden bir araya gelip tanıştılar ve  proje hakkındaki düşüncelerini ifade ettiler. Şubat Ayında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili online etkinlik yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

Şbt

İslam'ın Aydınlığında Bilimin Öncüleri eTwinning Projesinde yer alan öğretmen ve öğrenciler  Şubat Ayı için e-Dergi hazırladılar. Dergide uçma fikrini ilk kez hayata geçiren, topraktan camı, camdan ise optiği icat eden ve daha bir çok alanda bilime katkıda bulunan Abbas ibni Firnas ile Matematiğe bulanık mantığı kazandıran  bu sayede Yapay Zekaya temel oluşturan  Azerbaycanlı bilim insanı Lütfi Zade hakkında ilgi çekici bilgilere yer verildi. e-Dergimize ulaşmak için aşağıdaki resme tıklayınız.

Şbt

İslam'ın Aydınlığında Bilimin Öncüleri eTwinning Projesinde yer alan öğretmenler  Şubat Ayı webinarını gerçeklekleştirdiler. Zoom üzerinden yapılan toplantıda şubat ayında yapılacak çalışmalarını planlayarak görev dağılımını yaptılar.

Şbt

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu Bilim Erzurum Merkezine öğrencilerimizle birlikte gittik. Öğrencilerimiz burada pek çok deney yapma fırsatı buldu.

Şbt

İlimizde yapılan bilek güreşi yarışmalarında, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin Narin'in çalıştırdığı öğrencilerimiz: 9 Birincilik, 12 İkincilik ve 8 Üçüncülük alarak ilimizi bölge yarışmalarında temsil etme hakkı kazandılar.

Şbt

İslam'ın Aydınlığında Bilimin Öncüleri Projesi için yapılan genel ankette, okulumuz öğrencilerinden Muhammed Ali A. isimli öğrencimizin yaptığı logo birinciliği alarak proje logosu seçildi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.